Contactformulier

Wordt uw vraag niet beantwoord met onze abonnementen? Dan kunt u met dit contactformulier uw specifieke vraag stellen.

Marktsegment- en concurrentie onderzoek en het uitvoeren van bedrijfsscans (markt-, concurrentie- en financiële positie), behoren tot onze specialismen.

bouw&bedrijfsinfo kan maatwerk leveren. Bijvoorbeeld een uitgebreider onderzoek naar een specifiek marktsegment binnen de bouw en installatietechniek. Vraagstukken op het gebied van marktomgeving, concurrentie, organisatie en bedrijfsstrategie behoren tot de expertise. Ook kunnen selecties samengesteld worden van bedrijven ten behoeve van samenwerking, uitbesteding of een overname.

Daarnaast is het mogelijk om een maatwerk abonnement af te sluiten. De abonnee geeft dan zelf aan welke bedrijven gevolgd worden. Dit kan relevant zijn voor bedrijven die opereren in meerdere branches, alleen geïnteresseerd zijn in een specifiek marktsegment of bijvoorbeeld intensief samenwerken met strategische partners en leveranciers.

Neem vrijblijvend contact met ons op, om de mogelijkheden te verkennen. Geef bij 'Uw verzoek' aan waar uw interesse naar uitgaat.

Hr/MwVoornaamTussenvoegselAchternaam
Bedrijfsnaam
Postadres
Postcode Plaats 
Email
Telefoon
Uw verzoek
 
 

InloggenWachtwoord vergeten

Nog geen abonnement?

Liever maatwerk? Neem contact met ons op.

bouw&bedrijfsinfo (b&b info)

Spaarndamseweg 120 A16 (Spaarne Office)
2021 KA Haarlem

Tel 023 - 210 01 05
info@bbinfo.nl
www.bbinfo.nl
LinkedIn
Twitter
Instagram

KvK 34194187

Privacyverklaring

© 2021 bouw&bedrijfsinfo, Haarlem. Alle rechten voorbehouden.