b&b info wijzigt naam in bouw&bedrijfsinfo

printversie

01-10-2019

bouw&bedrijfsinfo is de nieuwe naam van b&b info. Een naam die goed weergeeft wat wij leveren; zeer volledige bedrijfsinformatie van de belangrijkste bouwbranches. Wij volgen al ruim 15 jaar de 700 grootste bouwbedrijven en 300 grootste installatiebedrijven in Nederland.

Financiële cijfers van de 1.000 grootste bouw- en installatiebedrijven
bouw&bedrijfsinfo geeft directeuren van deze bedrijven inzicht in de financiële prestaties van hun concurrenten of partners. Uitgebreide financiële kerncijfers waarmee rankings kunnen worden samengesteld met de Ranking Tool en uitgebreid kan worden gebenchmarkt met de Benchmark Tool. Bovendien zijn van ieder bedrijf originele jaarrekeningen beschikbaar.

Ook roepen wij ieder jaar op basis van onze uitgebreide kerncijfer dataset voor de b&u, infra en installatietechniek branches het Krachtigste Bedrijf uit. Het krachtigste bedrijf scoort het hoogst op grootte, rendement, liquiditeit, solvabiliteit en stabiliteit. Voor boekjaar 2017 waren dit respectievelijk VORM Holding, Van Vulpen en Kemkens.

Nieuws van de 1.000 grootste bouw- en installatiebedrijven
bouw&bedrijfsinfo brengt vaak als eerste nieuws over bestuurswisselingen, organisatiewijzigingen, overnames, (des)investeringen, faillissementen, strategie en innovaties. Daarnaast brengen wij nieuwsberichten over de verwerving en start van omvangrijke projecten, opdrachten en contracten. Ook houden wij marktontwikkelingen, trends en verwachtingen bij.

Abonnementen
De volgende abonnementen kunnen worden afgesloten: b&u (woning- en utiliteitsbouw), infra, onderhoud & renovatie en installatietechniek. Speciaal voor de bouw is er ook nog een overkoepelend bouwsector abonnement. Een abonnement geeft toegang tot de specifieke branche website en de wekelijkse e-mailnieuwsbrief.

De bouw- en installatiebedrijven die wij volgen spelen een belangrijke rol bij de grote uitdagingen waarvoor de bouw staat: woningschaarste, leegstand, energietransitie, digitalisering, mobiliteit, verstedelijking, vergrijzing. Zij streven ernaar om de kwaliteit van wonen, werken en mobiliteit te verbeteren door slimme, duurzame en toekomstbestendige oplossingen te ontwikkelen en te realiseren.

Meer informatie vindt u op onze website.

 

Inloggen



Wachtwoord vergeten

bouw&bedrijfsinfo (b&b info)

Spaarndamseweg 120 A16 (Spaarne Office)
2021 KA Haarlem

Tel 023 - 210 01 05
info@bbinfo.nl
www.bbinfo.nl
LinkedIn
X
Instagram

KvK 34194187

Privacyverklaring

© 2024 bouw&bedrijfsinfo, Haarlem. Alle rechten voorbehouden.