Kemkens Groep wederom uitgeroepen tot het krachtigste installatiebedrijf

printversie

17-12-2019

Kemkens Groep uit Oss is voor de derde maal op rij uitgeroepen tot het krachtigste installatiebedrijf van Nederland. Het is de derde keer dat bouw&bedrijfsinfo het krachtigste installatiebedrijf van Nederland heeft vastgesteld.

De Top-3 van de Krachtigste Index installatietechniek boekjaar 2018 ziet er als volgt uit:

  1. Kemkens Groep, Oss
  2. Paree, 's-Heerenhoek
  3. Batenburg Techniek, Rotterdam

Het krachtigste installatiebedrijf scoort het hoogst op de criteria bedrijfsgrootte, rendement, liquiditeit, solvabiliteit en stabiliteit. De index is samengesteld uit de resultaten van de 100 grootste installatiebedrijven in Nederland.

bepaling Krachtigste Index installatietechniek 2018
Voor de bepaling van het krachtigste bedrijf zijn bovenstaande 5 criteria vertaald naar de kengetallen omzet, aantal medewerkers, netto werkkapitaal, operationele marge, netto marge en solvabiliteit. Gezien het projectmatige karakter van de installatiebranche is daarnaast voor elk van deze kengetallen ook het gemiddelde over de afgelopen 3 jaren genomen.

Een bedrijf krijgt punten toegekend op elk van de 6 kengetallen (het maximaal aantal punten voor de hoogste positie teruglopend naar 1 punt voor de laagste positie in de betreffende kengetal ranking). Per kengetal behaalt een bedrijf 2 scores (voor het gekozen jaar en voor het gemiddelde over de afgelopen 3 jaren). Het resulterende percentage van een bedrijf is het gescoorde puntentotaal gedeeld door het totaal te behalen aantal punten.

De Krachtigste Index installatietechniek boekjaar 2018 is te bekijken door het afsluiten van een installatietechniek compleet abonnement. De informatie is uitsluitend via www.benbinfo.nl in te zien door abonnees (directeuren van grote en middelgrote installatiebedrijven in Nederland).

over bouw&bedrijfsinfo
bouw&bedrijfsinfo levert zeer volledige bedrijfsinformatie van de belangrijkste bouwbranches. Al ruim 15 jaar volgt het bedrijf de 700 grootste bouwbedrijven en 300 grootste installatiebedrijven in Nederland.

bouw&bedrijfsinfo geeft abonnees inzicht in de financiële prestaties van concurrenten of partners. De volgende abonnementen kunnen worden afgesloten: b&u (woning- en utiliteitsbouw), infra, onderhoud & renovatie en installatietechniek. Speciaal voor de bouw is er een overkoepelend bouwsector abonnement. Een abonnement geeft toegang tot de specifieke branche website en de wekelijkse e-mailnieuwsbrief.

bouw&bedrijfsinfo is sinds oktober 2019 de nieuwe naam van b&b info.

 

Inloggen



Wachtwoord vergeten

bouw&bedrijfsinfo (b&b info)

Spaarndamseweg 120 A16 (Spaarne Office)
2021 KA Haarlem

Tel 023 - 210 01 05
info@bbinfo.nl
www.bbinfo.nl
LinkedIn
X
Instagram

KvK 34194187

Privacyverklaring

© 2024 bouw&bedrijfsinfo, Haarlem. Alle rechten voorbehouden.