Rutges uitgeroepen tot het krachtigste onderhoud & renovatie bedrijf van Nederland

printversie

16-12-2021

Rutges is door bouw&bedrijfsinfo uitgeroepen tot het krachtigste onderhoud & renovatie bedrijf van Nederland (boekjaar 2020). Na de afgelopen 3 jaar steeds in de Top-3 te zijn geëindigd, pakt het familiebedrijf met vestigingen in De Meern en Amsterdam nu deze prestigieuze prijs. Rutges is gespecialiseerd in renovatie, onderhoud en verduurzaming. Het bedrijf is vooral werkzaam voor woningcorporaties, zorginstellingen en het onderwijs.

Rutges Vernieuwt is een innovatief, stabiel en gezond familiebedrijf, actief sinds 1894. Rutges behaalde in 2020 een omzet van € 69,4 miljoen en telde gemiddeld 119 medewerkers.

De Top-3 van de Krachtigste Index onderhoud & renovatie boekjaar 2020 ziet er als volgt uit:

  1. Rutges, De Meern
  2. Coen Hagedoorn Bouwgroep, Amersfoort
  3. De Variabele, Nijmegen

Rutges mag zich een jaar lang het krachtigste onderhoud & renovatie bedrijf van Nederland noemen.

Het krachtigste onderhoud & renovatie bedrijf scoort het hoogst op de criteria bedrijfsgrootte, rendement, liquiditeit, solvabiliteit en stabiliteit. Voor de bepaling van het krachtigste bedrijf zijn bovenstaande 5 criteria vertaald naar de kengetallen omzet, aantal medewerkers, netto werkkapitaal, operationele marge, netto marge en solvabiliteit. Gezien het projectmatige karakter van de onderhoud & renovatie branche is daarnaast voor elk van deze kengetallen ook het gemiddelde over de afgelopen 3 jaren genomen. In de index zijn alleen onderhoud & renovatie bedrijven opgenomen met tenminste 50 medewerkers in vaste dienst.

De index is samengesteld uit de resultaten van de grootste, gespecialiseerde onderhoud & renovatie bedrijven in Nederland. Dit zijn de grootste bedrijven op het gebied van onderhoud & renovatie van vastgoed in Nederland. Zij verlenen diensten als: schilderwerk, bouwkundig onderhoud, gevelonderhoud, renovatie, verduurzaming, transformaties en verbouw.

over bouw&bedrijfsinfo
Het bedrijfsplatform van bouw&bedrijfsinfo geeft - al ruim 15 jaar - financiële jaarcijfers, bedrijfsprofielen, bouwberichten en nieuws van de grootste bouw- en installatiebedrijven in Nederland. Hiermee krijgen directeuren van deze bedrijven inzicht in de financiële prestaties en bedrijfsontwikkelingen alsmede van marktontwikkelingen.

De volgende abonnementen kunnen worden afgesloten: b&u (woning- en utiliteitsbouw), infra en installatietechniek. Een abonnement geeft toegang tot de specifieke branche website en de wekelijkse e-mailnieuwsbrief.

 

InloggenWachtwoord vergeten

bouw&bedrijfsinfo (b&b info)

Spaarndamseweg 120 A16 (Spaarne Office)
2021 KA Haarlem

Tel 023 - 210 01 05
info@bbinfo.nl
www.bbinfo.nl
LinkedIn
Twitter
Instagram

KvK 34194187

Privacyverklaring

© 2023 bouw&bedrijfsinfo, Haarlem. Alle rechten voorbehouden.