Tien krachtigste onderhoud & renovatie bedrijven van boekjaar 2020

printversie

12-01-2022

De nummer 1 van de Krachtigste Index onderhoud & renovatie boekjaar 2020 was al bekend. Nu is ook de definitieve Top-10 bekend.

De Top-10 Krachtigste Index onderhoud & renovatie boekjaar 2020 ziet er als volgt uit:

  1. Rutges
  2. Coen Hagedoorn Bouwgroep
  3. Hemubo
  4. De Variabele
  5. ToekomstGroep
  6. Lenferink Rayon Midden
  7. Geluk Groep
  8. Caspar de Haan
  9. elk groep
  10. SW

De index is door bouw&bedrijfsinfo samengesteld uit de resultaten van de 50 grootste onderhoud & renovatie bedrijven in Nederland. Dit zijn de grootste bedrijven op het gebied van onderhoud & renovatie van vastgoed in Nederland. Zij verlenen diensten als: schilderwerk, bouwkundig onderhoud, gevelonderhoud, renovatie, verduurzaming, transformaties en verbouw.

Het krachtigste onderhoud & renovatie bedrijf scoort het hoogst op de criteria bedrijfsgrootte, rendement, liquiditeit, solvabiliteit en stabiliteit. Voor de bepaling van het krachtigste bedrijf zijn bovenstaande 5 criteria vertaald naar de kengetallen omzet, aantal medewerkers, netto werkkapitaal, operationele marge, netto marge en solvabiliteit. Gezien het projectmatige karakter van de onderhoud & renovatie branche is daarnaast voor elk van deze kengetallen ook het gemiddelde over de afgelopen 3 jaren genomen. In de index zijn alleen onderhoud & renovatie bedrijven opgenomen met tenminste 50 medewerkers in vaste dienst.

over bouw&bedrijfsinfo
Het bedrijfsplatform van bouw&bedrijfsinfo geeft - al ruim 15 jaar - financiële jaarcijfers, bedrijfsprofielen, bouwberichten en nieuws van de grootste bouw- en installatiebedrijven in Nederland. Hiermee krijgen directeuren van deze bedrijven inzicht in de financiële prestaties en bedrijfsontwikkelingen alsmede van marktontwikkelingen.

De volgende abonnementen kunnen worden afgesloten: b&u (woning- en utiliteitsbouw), infra en installatietechniek. Een abonnement geeft toegang tot de specifieke branche website en de wekelijkse e-mailnieuwsbrief.

 

InloggenWachtwoord vergeten

bouw&bedrijfsinfo (b&b info)

Spaarndamseweg 120 A16 (Spaarne Office)
2021 KA Haarlem

Tel 023 - 210 01 05
info@bbinfo.nl
www.bbinfo.nl
LinkedIn
Twitter
Instagram

KvK 34194187

Privacyverklaring

© 2023 bouw&bedrijfsinfo, Haarlem. Alle rechten voorbehouden.