Tien krachtigste infra bedrijven van boekjaar 2021

printversie

02-02-2023

De definitieve Top-10 van de Krachtigste Index infra boekjaar 2021 is bekend.

De Top-10 van de Krachtigste Index infra boekjaar 2021 ziet er als volgt uit:

  1. Van den Heuvel
  2. Baggerbedrijf de Boer
  3. Siers Groep
  4. VolkerWessels Railinfra en Civiele Bouw
  5. Van Gelder Groep
  6. DJZ Groep
  7. Van Doorn
  8. Boskalis Nederland
  9. Allinq Group
  10. Baas

De index is door bouw&bedrijfsinfo samengesteld uit de resultaten van de 90 grootste infra bedrijven in Nederland. Deze bedrijven zijn actief op het gebied van boven- en ondergrondse infrastructuur. Zij houden zich bezig met grond- en waterbouw, wegenbouw en aanleg van ondergrondse- en bovengrondse infrastructuur voor water, energie en telecommunicatie.

Het krachtigste infra bedrijf scoort het hoogst op de criteria bedrijfsgrootte, rendement, liquiditeit, solvabiliteit en stabiliteit. Voor de bepaling van het krachtigste bedrijf zijn bovenstaande 5 criteria vertaald naar de kengetallen omzet, aantal medewerkers, operationele marge, netto marge, netto werkkapitaal en solvabiliteit. Gezien het projectmatige karakter van de infra branche is daarnaast voor elk van deze kengetallen ook het gemiddelde over de afgelopen 3 jaren genomen. In de index zijn alleen infra bedrijven opgenomen met tenminste 50 medewerkers in vaste dienst.

De Krachtigste Index infra boekjaar 2021 is te bekijken door het afsluiten van een infra compleet abonnement.

over bouw&bedrijfsinfo
Het bedrijfsplatform van bouw&bedrijfsinfo geeft - al ruim 15 jaar - financiële jaarcijfers, bedrijfsprofielen, bouwberichten en nieuws van de grootste bouw- en installatiebedrijven in Nederland. Hiermee krijgen directeuren van deze bedrijven inzicht in de financiële prestaties en bedrijfsontwikkelingen alsmede van marktontwikkelingen.

De volgende abonnementen kunnen worden afgesloten: b&u (woning- en utiliteitsbouw), infra en installatietechniek. Een abonnement geeft toegang tot de specifieke branche website en de wekelijkse e-mailnieuwsbrief. Naast de drie abonnementen kunnen wij ook maatwerk abonnementen samenstellen.

 

InloggenWachtwoord vergeten

bouw&bedrijfsinfo (b&b info)

Spaarndamseweg 120 A16 (Spaarne Office)
2021 KA Haarlem

Tel 023 - 210 01 05
info@bbinfo.nl
www.bbinfo.nl
LinkedIn
X
Instagram

KvK 34194187

Privacyverklaring

© 2024 bouw&bedrijfsinfo, Haarlem. Alle rechten voorbehouden.