Tien krachtigste installatiebedrijven van boekjaar 2021

printversie

15-03-2023

De definitieve Top-10 van de Krachtigste Index installatietechniek boekjaar 2021 is bekend.

De Top-10 van de Krachtigste Index installatietechniek boekjaar 2021 ziet er als volgt uit:

  1. Kemkens Groep
  2. Van Losser Groep
  3. Paree
  4. TVB
  5. Blom Elektrotechniek
  6. Klaver Giant Groep
  7. Kropman Holding
  8. Linthorst Techniek
  9. Bogro Holding
  10. Van Dam Groep

De index is door bouw&bedrijfsinfo samengesteld uit de resultaten van de 120 grootste installatiebedrijven in Nederland. Bedrijven gericht op het ontwerp, advies, installatie, service, onderhoud en beheer van technische installaties in de woningbouw, utiliteitsbouw, industrie en infrastructuur. Dit zijn zowel ‘totaal’ installatiebedrijven als gespecialiseerde E-, W- of S-installatiebedrijven.

Het krachtigste installatiebedrijf scoort het hoogst op de criteria bedrijfsgrootte, rendement, liquiditeit, solvabiliteit en stabiliteit. Voor de bepaling van het krachtigste bedrijf zijn deze 5 criteria vertaald naar de kengetallen omzet, aantal medewerkers, operationele marge, netto marge, netto werkkapitaal en solvabiliteit. Gezien het projectmatige karakter van de installatie branche is daarnaast voor elk van deze kengetallen ook het gemiddelde over de afgelopen 3 jaren genomen. In de index zijn alleen installatiebedrijven opgenomen met tenminste 50 medewerkers in vaste dienst.

De Krachtigste Index installatietechniek boekjaar 2021 is te bekijken door het afsluiten van een installatietechniek compleet abonnement.

over bouw&bedrijfsinfo
Het bedrijfsplatform van bouw&bedrijfsinfo geeft - al ruim 15 jaar - financiële jaarcijfers, bedrijfsprofielen, bouwberichten en nieuws van de grootste bouw- en installatiebedrijven in Nederland. Hiermee krijgen directeuren van deze bedrijven inzicht in de financiële prestaties en bedrijfsontwikkelingen alsmede van marktontwikkelingen.

De volgende abonnementen kunnen worden afgesloten: b&u (woning- en utiliteitsbouw), infra en installatietechniek. Een abonnement geeft toegang tot de specifieke branche website en de wekelijkse e-mailnieuwsbrief. Naast deze drie abonnementen kunnen wij ook abonnementen op maat samenstellen.

 

Inloggen



Wachtwoord vergeten

bouw&bedrijfsinfo (b&b info)

Spaarndamseweg 120 A16 (Spaarne Office)
2021 KA Haarlem

Tel 023 - 210 01 05
info@bbinfo.nl
www.bbinfo.nl
LinkedIn
X
Instagram

KvK 34194187

Privacyverklaring

© 2024 bouw&bedrijfsinfo, Haarlem. Alle rechten voorbehouden.